Марси Рийс с първо интервю в "България говори"

 

Иван Костов ще разкрие има ли „Надежда” в дясно пред водещия Константин Вълков

 

 

Марси Рийс, новият посланик на САЩ у нас, ще даде първото си голямо телевизионно интервю за старта на най-новото публицистично предаване в ефира на Нова тв „България говори” тази събота. Нейно превъзходителство Рийс ще е първият гост на водещия Константин Вълков.

 

 

Освен ексклузивния разговор с US посланика, „България говори” ще предложи на зрителите на Нова тв най-подробния и нетрадиционен анализ на събитията от седмицата.

 

 

Предаването ще стартира в 9:30 часа в съботната сутрин с темата на изминалите седем дни – атентатът срещу Ахмед Доган. Кои гледни точки никой не показа? Кои важни моменти от събитието останаха в сянка? Какви мнения преобладават в социалните мрежи? Това са само част от въпросите, на които водещият Косьо Вълков и подкреплението му от топ анализатори ще разискват на старта на предаването. Сред „умните глави” в студиото ще бъдат Михаил Заимов, Деница Сачева, Васил Иванов, Татяна Буруджиева и Кристина Кръстева.

 

 

За да отговори на важния въпрос – има ли Надежда в дясно, в студиото на „България говори” ще влезе лидерът на ДСБ Иван Костов.

 

 

На финала гост в „България говори” ще е един от най-талантливите родни актьори Камен Донев. Не само театърът и културната политика ще са теми на разговора му с Константин Вълков. Водещият ще го постави в една непозната досега светлина. За да разберете каква е тя, гледайте „България говори”, една продукция на !no frame media,  тази събота, 26 януари, точно в 9:30 часа, само в ефира на Нова тв.

 

 

Чети и:  "Гласът на България" стартира на 11-ти февруари

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV