Мика Стоичкова танцува "Гангнам стайл"

 

"Търси се…" в неделя от 11:00 часа по bTV

 

 

Дъщерята на футболната легенда Христо Стоичков и лице на bTV, Мика Стоичкова ще е гост в новото издание на токшоуто „Търси се…“  - в неделя, 27 януари, от 11:00 часа. Трудно ли е да носиш това име и в същото време да се стремиш да бъдеш себе си, ще разкрият най-близките й хора, с които водещите Меги и Нели ще я срещнат.

 

Въпреки че отскоро е в България, се оказва, че Мика вече е успяла да създаде истински и ценни приятелства. Едно от тях е в професионалната сфера – с актьора и продуцент Любо Нейков, който кани младото момиче да се присъедини към екипа на „Нека говорят с Росен Петров“. Той ще провери как Мика се справя с футболната топка и дали е наследила поне малко от таланта на баща си.

 

 

Популярният рапър Криско също е сред най-близките й приятели. Благодарение на неговото предизвикателство, зрителите на bTV ще разберат добра ли е чаровната и винаги усмихната гостенка и в рапирането.

 

 

Много емоционална и весела ще бъде срещата на Мика с нейната баба Пепа. Тя се е грижила за нея от съвсем малка и признава, че иска вече да види внучката си омъжена и то за българин.

 

 

 

 

„Майка ми е моят пример за всичко. Много искам да приличам на нея, тя е спокойна, мъдра и балансирана. С баща ми се обичат безумно, прегръщат се, дори прекалено понякога. Бих искала и аз да имам такова семейство. Всички ми дават зор, но мисля, че ми е рано за брак“, ще признае Мика. Водещите на предаването ще я срещнат и със сестра й Христина, която живее и учи в Америка.  Към нейния коментар ще се включи и приятелят й, който е французин по произход. Предизвикателството на Христина към сестра й ще бъде да танцува „Гангнам стайл”.

 

 

Чети и: Марси Рийс с първо интервю в "България говори"

 

 

Щрихи към образа на Мика ще прибавят и изключително близките й хора в България – Любен Дилов-син и приятелката му Мария Маркова, които тя много обича. Как се справя с родната действителност и колко упорито се учи да пише на български,  зрителите ще научат тази неделя в „Търси се…” от 11:00 часа по bTV.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV