"Ханк" стартира по bTV Comedy

 

Уволнен шеф в престижна фирма търси отново пътя към върха

 

 

От 2 февруари bTV Comedy ще започне излъчването на комедийния сериал „Ханк”. Епизодите ще се излъчват всяка събота и неделя от 18:00 ч. Носителят на наградата „Еми” Келси Грамък („Фрейзър”, „Бар „Наздраве”) ще се превъплъти в ролята на Ханк Прайор – голям шеф в престижна фирма, който ненадейно губи работата си. Тогава той решава да се премести заедно със семейството си в малкото градче „Ривър Бенд”, щата Вирджиния, където някога е започнала успешната му бизнес кариера.

 

 

Сега обаче, освен че е загубил почти всичко, ще му се наложи да се изправи и пред най-голямото предизвикателство - да бъде добър съпруг и баща и да се посвети на семейството си, с което никога не е прекарвал достатъчно време. И докато жена му Тили съжалява, че е напуснала  охолния си живот в Ню Йорк, Ханк е твърдо решен да възроди кариерата си именно в града, където е започнало всичко.

 

 

Чети и: "Джулай" влиза в конкурсната програма на СФФ 2013

 

 

По пътя обратно към триумфа обаче той ще трябва да се изправи срещу  доведения си брат Гради Фънк, който със задоволство наблюдава последните му неуспехи. Ханк ще се сблъска с проблеми и в  това да  намери допирни точки с децата си – ексцентричният му син Хенри  и  дъщеря му Мади, вечно недоволна тийнейджърка, която за всичко търси вината в баща си. Въпреки неуспехите и трудностите обаче, Ханк е решен да се върне на върха.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV