"Стани богат" с нов сезон по Нова ТВ

 

Благотворителна кауза събира известни личности с крайни позиции

 

 

Емблематичната реплика „Нека играта в „Стани богат” започне сега” ще чуем отново на 4 февруари, от 20.00 ч. по Нова ТВ. Точно тогава една от най-интересните и вълнуващи телевизионни игри ще се завърне на екран в името на благотворителна кауза.

 

 

Всеки понеделник в рамките на 2 часа (от 20.00 до 22.00 ч.), въпросите ще задава човекът, превърнал се в неизменна част от историята на „Стани богат” – Ники Кънчев. На стола на богатството ще сяда двойка известни личности, като за първи път това ще са хора, които неведнъж са заставали един срещу друг и ясно са изразявали своите крайни и различни позиции. Министри, актьори, режисьори и музиканти са само част от участниците, които ще влязат в студиото на „Стани богат” през този сезон.

 

 

Предизвикателството пред тях ще бъде не само да преодолеят разногласията си, но да дадат всичко от себе си в името на благотворителна кауза. Събраните от играта средства ще отидат за стипендиантската програма „Стани шампион” за деца в неравностойно положение с изявен спортен талант.

 

 

Началото на тази програма е поставено през 2010 г., когато в резултат на благотворителното издание на играта е събрана сумата от 265 000 лева. На стола на богатството тогава сядат общо 27 известни българи, сред които Татяна Лолова, Стефка Костадинова, Ивет Лалова, Росен Плевнелиев, Цветан Цветанов, Васил Найденов и други. С безвъзмездната си игра всички те дадоха възможност на деца от домове за сираци от цялата страна да развиват спортния си талант. От тогава до днес общо 67 деца са се присъединили към програмата „Стани шампион”, като някои от тях дори вече са носители на медали.

 

 

Чети и: "Ханк" стартира по bTV Comedy

 

 

„Стани богат” има зад гърба си 10-годишна история. Представено в цифри, това са над 1000 епизода, над 2000 участници, над 15 000 зададени въпроси и над 6 милиона лева раздадени парични награди, от които над милион и половина са за благотворителни цели. Именно заради комбинацията от знание, късмет, напрежение, шоу и адреналин, „Стани богат” си остава една от най-вълнуващите телевизионни игри и напълно оправдава известната фраза „ето защо тази игра е велика”.

 

 

„Стани богат” – от 04 февруари, всеки понеделник, от 20.00 до 22.00 ч. по Нова ТВ

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV