Миглена Ангелова ще открие себе си по TV7

 

Телевизията пуска и "Терминал 7"

 

 

На 9 февруари (събота) стартира най-новото предаване в ефира на TV7 – продуцираното от Иван и Андрей дълго следобедно шоу „Терминал 7”. Освен познатите лица Любен Дилов-син, Жени Калканджиева, Мая Савова, Катето Евро, Ирина Тенчева, Диди Алексиева и съдия Онцова, зрителите ще станат свидетели и на триумфалното завръщане в ефир на небезизвестната телевизионна водеща Миглена Ангелова.

 

 

 

Миглена се включва в „Терминал 7” като водеща на популярното съдебно предаване със съдия Онцова „Съдът влиза”. В него житейските драми, стигнали до съд, ще нищи и репортерът, прославил се с вкарването на базука в Министерството на външните работи, Дейвид. Удълженото времетраене позволява и по-пълно разглеждане на съдебните казуси, включване на нови гледни точки, аналогични архивни истории, примери от законодателството на други държави, както и повече време за мнения и коментари от публиката в залата.

 

 

 

 

Освен в „Съдът влиза”, Миглена Ангелова ще се изявява и с двучасовата авторска рубрика “Открий себе си”. Гранд-дамата на ток-шоу форматите у нас ще шокира публиката с нов поглед върху проблеми, свързани с израстването на лиността, брака, истинските мотиви зад създаването на семейство и др. Още първото издание на „Открий себе си” задава остро въпроса мазохисти или щастливци са семейните мъже.

 

 

В събота „Терминал 7” продължава с Любен Дилов–син, който ще провокира зрителите, които не са съгласни с мнението му, да го удавят на живо в „Пуснете водата”. В специфичния си стил, Дилов-син ще коментира всичко, което го вълнува, без да го е грижа дали ще обиди някого, а дори напротив. Част от съжденията му отново ще се изплъзват през Дремещата в него свиня. В „Пуснете водата” се включват и „Спасителките”, които ще спасяват зрителите от водещия, като му помагат да се удави, както и репортерът Джулиано Амат. Ще бъдат включени и нови видеорубрики, повечето от които пародийни, като „СЪС коментар”, „Ако можеха да НЕ говорят”, „Синхронно плюене” и др.

 

 

Чети и: "Прелестни създания" завладяват киносалоните

 

 

В неделния ден в „Терминал 7” застъпват любимите водещи Жени Калканджиева, Мая Савова и Катето Евро в най-шумното ток-шоу в българския ефир „Жените говорят”. В „Град на ангели” водещата Ирина Тенчева ще среща зрителите с най-добрите и себераздаващи се хора, чиято съдба е да ни променят и да ни облагодоряват с примера и силата си. Финал на неделния блок дава „Игри на съдбата” с автор и водещ Диди Алексиева, която ще разказва интересни и поучителни истории за превратностите на съдбата и за неведомите пътища, които хората извървяват в търсене на щастието.

 

 

“Името на дългото следобедно шоу не е избрано случайно”, споделят продуцентитe Иван и Андрей. Освен, че “няма невъзможни неща”, двамата са категорични, че “от всяка ситуация има изход и той не е Терминал 1 или 2, а Терминал 7! Просто превключете на TV7!”.

 

 

На 9 февруари в ефир се завръща и култовото шоу „Сблъсък”, в което зрителите отново ще видят в ролята на водещи Иван и Андрей. Предаването ще се излъчва всяка събота и неделя от 8:00 и ще бъде с обичайната си продължителност от един час.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV