Нова ТВ за раздялата с Мартин Карбовски

 

Ето официалното изявление на медиата за прекаратените отношения с водещия:

 

 


"По повод изявленията на Мартин Карбовски, бихме искали да ви уведомим за следното:

 

 

Мартин Карбовски информира Силва Зурлева, член на Борда на директорите на Нова Броудкастинг Груп, за решението си да напусне Нова ТВ и за това, че в четвъртък (31 януари) е подписал договор с друга телевизия.

 

 

Нова Броудкастинг Груп счита тази постъпка за некоректна и неетична, тъй като Нова ТВ има сключен договор за производството и излъчването на предаванията „Отечествен фронт” и „Карбовски Директно” с водещ Мартин Карбовски до юли 2014 г.

 

 

Поведението на водещия, както и неговите решения са изненадващи за Нова ТВ и Тeлеман, тъй като в последните няколко седмици се водиха преговори между двете страни за удължаване на съществуващите договори и производството на нови проекти.

 

 

Продуцентска къща „Телеман” и екипът, който стои зад създаването на предаванията „Карбовски Директно” и „Отечествен фронт”, остават в Нова ТВ. В ефира на медиата ще продължи да се излъчва и предаването „Горещо” с водещ Венета Райкова, която работи активно по подготовката на нов проект, който ще тръгне скоро в ефира на телевизията. Много скоро Нова ТВ ще обяви плановете си за програмно съдържание в съботния следобед.

 

 

Ръководството на Нова Броудкастинг Груп пожелава на Мартин Карбовски успех в новите начинания и му благодари за времето в Нова ТВ."

 

 

Чети и: Emily VanCamp ще участва в Капитан Америка?

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV