Андрей Слабаков и Десислава Атанасова за старта на "Стани богат"

 

Заедно с Димитрови загърбват различията в името на децата спортни таланти

 

 

Слабаков – Атанасова и Димитров – Димитрова – това са двете двойки, които ще поставят началото на „Стани богат” утре, 04 февруари, от 20.00 ч. по Нова ТВ.

 

 

Заклетият пушач Андрей Слабаков и министърът на здравеопазването Десислава Атанасова ще запалят лулата на мира в името на благотворителна кауза – програмата „Стани шампион” за деца, лишени от родителски грижи, с изявен спортен талант. Същото ще направи и вторият нестандартен тандем, който ще седне на стола на богатството – Димитров – Димитрова, или професор Божидар Димитров и плеймейтката Златка Димитрова.

 

 

Макар коренно различни и с противоположни позиции, четиримата все пак ще открият някои общи неща помежду си. Ще разберем, че здравният министър също понякога пуши, че и тя, и Андрей Слабаков имат котки и дори споделят общи позиции по въпроса за наркотиците и забраната за пушене за деца до 18 години.

 

 

 

 

Освен че имат еднакви фамилии, професор Десислава Атанасова и Златка Димитрова ще се окаже, че си приличат и по още нещо – и двамата са с особен сантимент към морето (тя е от Бургас, той от Созопол), а директорът на Националния исторически музей дори ще открие визуална прилика между известната плеймейтка и племенницата му.

 

 

Чети и: "Младост 5" стартира по bTV

 

 

Въпроси за съставките на традиционната римска яхния, за първата плоча на Лили Иванова, за шегите в Тайланд и портрета на Мона Лиза са само част от предизвикателствата, които очакват двата тандема. Каква ще бъде сумата, която ще успеят да съберат за бъдещите спортни таланти? Ще преодолеят ли различията в името на благотворителността и как с общата си игра четиримата ще протегнат ръка на децата в неравностойно положение?

 

 

„Стани богат” – 04 февруари (понеделник), от 20.00 ч. по Нова ТВ

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV