Sisqo дава инервю за "Денис и приятели"

 

БНТ излъчва хип хоп наградите BG Hip Hop Awards 2013

 

 

5-и февруари е обявен за официална хип-хоп вечер на “Денис и приятели”. Зрителите на късното вечерно шоу на БНТ 1 ще станат свидетели на разбирателството между метъла и хип-хопа и ще открият пресечните точки между тези два бунтарски жанра. Специални гости на Денис ще бъдат водещите на церемонията на първите български хип хоp награди Део и Лейди Би, Бобо, Криско, Young BB Young, танцьорите от Макоза Ностра, СкандаУ, Айс Крийм, DJ Ray Bon и организаторите на BG HIP HOP AWARDS 2013.

 

 

Официалната церемония по раздаването на наградите ще се състои на 6-ти февруари 2013 г. в Рейнбоу Плаза, а БНТ1 ще я излъчи на 17-ти февруари от 23:00ч. Специален гост на BG Hip Hop Awards 2013 ще бъде световноизвестната звезда Sisqo, който ще даде ексклузивно интервю за предаването “Денис и приятели”, което ще бъде излъчено на 7-ми февруари само по БНТ1.

 

 

По време на церемонията, зрителите на БНТ ще бъдат свидетели на „3 Вълни”, които бележат развитието на българския хип хоп през последните 15 години.„Първата Вълна” ще включва изпълнения на основоположниците на този стил в България като: Васко Теслата, Рап Нация, Гето Мен, Мишо Шамара, Колумбиеца Ice Cream и други. След тях на сцената ще излязат Ъпсурт, 100 Кила, Лошите, Alex P, Лора Караджова, Goodslav, Лилана и други. Най-новото поколение ще бъде представено от Криско, Ангел и Моисей, СкандаУ, Дим4оу, YoungBBYoung, Wosh МС Feel, Сани Алекса, Криста и други.

 

 

Чети и: Карбовски ще се бори с Кеворкян

 

 

Една от изненадите на церемонията ще е участието на много обичан бг рапър, който повече от 8 години не се е появявал на родната хип хоп сцена, но ще подкрепи идеята на организаторите за традиционно провеждане на български хип хоп награди.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV