"Къртицата" се пробва с паметника до НДК

 

Риалити форматът тръгва през март по TV7

 

 

На 4 февруари, понеделник, станахме свидетели на първата акция на “Къртицата”. Инсценираният опит да се демонтира паметника в градинката на НДК, е първото от поредица прeдизвикателства на Къртицата към всички нас.

 

 

“Къртицата” е най-известният провокатор сред риалити форматите по света. Една от най-мащабните шоу продукции, създавани някога, обещава да промени представите за риалити телевизия. Акциите на “Къртицата” започнаха вчера, с операция “Хеликоптер”. Като типичен агент-провокатор Къртицата изправи на нокти медии, граждани и институции, напомняйки отново за спорния въпрос около съдбата на паметника “1300 години България”.

 

 

Жертви на Къртицата по света са ставали медии, известни личности и зрители, като появяването на саботьора неизменно предизвиква широк обществен интерес.  

 

 

Вчерашната акция с паметника пред НДК е само началото - от Къртицата можем да очакваме всичко!

 

 

“Къртицата” е приключенски риалити формат номер 1 в света. Участниците в това риалити шоу влизат в уникална надпревара, готови да се изправят срещу всички предизвикателства, да застанат един срещу друг и срещу самите себе си, за да спечелят наградата от 250 000 лева.

 

 

Чети и: Киното днес – Големите майстори

 

 

Участниците в “Къртицата” ще са интересна комбинация от големи звезди и съвсем обикновени хора, които винаги са мечтали да се докоснат до своите идоли. Къртицата е саботьорът в групата. Tой има интерес да запази анонимността си, а групата – да го разконспирира колкото се може по-рано.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV