Двойно повече Нина Добрев

 

Вторият сезон на „Дневниците на вампира” стартира на 7 фервуари

 

 

От утре, 7 януари по bTV ще можете да проследите втория сезон на превърналия се в култов по цял свят сериал „Дневниците на вампира”. Поредицата ще се излъчи на 7 и 8 февруари от 00:00 часа, а от 11 февруари, понеделник – всеки делничен ден от 23:30 часа.

 

 

Във втория сезон  на "Дневниците на вампира" талантливата българска актриса Нина Добрев  ще се превъплъти  едновременно в персонажите на Елена и Катрин, между които, освен вражда, съществува и роднинска връзка. Произходът на Добрев вдъхновява създателите на поредицата и те решават да дадат български корени на злата Катрин. За да бъде автентичен сюжета, част от сцените са заснети на български език. Друга интересна подробност за зрителите на bTV ще бъде и участието на актрисата Миа Кършнър, която е наполовина българка и също живее в Канада. Тя ще изиграе истинската майка на Елена.

 

 

 

 

Сюжетната линия, позната от първия сезон на лентата, става все по-заплетена с ъс завръщането на подлата Катрин, чиято поява ще причини сътресения в отношенията между Стефан, Елена и Деймън. Останалите жители на Мистик Фолс ще трябва да изберат на коя страна да застанат, за да не се превърнат в жертви на новата вълна от опасности.

 

 

Чети и: Гномео и Жулиета

 

 

Нови и неочаквани приятелства ще бъдат фалшифицирани, съюзници ще станат врагове и ще бъдат разбити сърца. Освен това, Стефан и Деймън ще бъдат принудени да се изправят срещу един общ враг, по-зловещ и демоничен, отколкото някога са вярвали, че е възможно.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV