Мъчат Петя Дикова за лайфстайл водеща

 

Момичето, известно с родителите си, ще се напъва в „Cool…T”

 


Петя Дикова ще се впусне в поредния опит да се прави на телевизионна водеща. Брюнетката, чиито връх беше участието ѝ в „Мелотивимания” по БНТ (заради другите водещи, просто не се набиваше на очи), отново ще има собствено предаване. Последният ѝ опит за подобна изява беше „Арттрафик” в закритата PRO.BG.

 

 

През пролетта Петя ще стане лице на първото лайфстайл шоу, създадено от екипа на bTV Новините. „Cool…T” е предаването, в което всички теми ще бъдат посветени само на известните хора в България и по света – тези, които феновете издигат в култ и които внасят глътка свежест в информационния поток. Горещите новини от развлекателната индустрия, които вълнуват милиони зрители и заслужено попадат в новинарските емисии, ще намерят естественото си продължение в новото седмично шоу в програмата на bTV.

 

 

Всяка събота в рамките на 90 минути водещата Петя Дикова ще представя на зрителите актуалните новини и събития около любимите им звезди от всички сфери на изкуството и шоубизнеса. „Cool…T” ще избяга от портретните интервюта, като винаги ще търси новината и дори интригата – без да е грозна и безвкусна. Надяваме се,  да бъдат правени на запис. за да се получат, защото Петя често става повод за подигравки от зрители и колеги, при живите ѝ опити за подобен род материали.

 

 

Чети и: Двойно повече Нина Добрев

 

 

За всичко актуално около знаменитостите у нас и по света ще следи екипът на „Cool…T”, който от години отразява за bTV новините от сферата на киното, музиката, литературата и развлекателния бизнес като цяло. Водещата Петя Дикова, ще бъде подкрепена от доказаните професионалисти Марина Евгениева и Борислав Лазаров, както и международният редактор Апостол Николов. Продуцент на „COOL…T” е Емил Дилчев, който също ще влиза в интимния свят на звездите чрез откровени интервюта от първа ръка.

 

 


Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV