"Светът на бебето" и "Парите или жената" старират по bTV Lady

 

Новите поредици започват на 13 и 14 февруари

 

 

„Светът на бебето” ще проследи чудната трансформация на новороденото от безпомощен организъм до ходещо, говорещо и мислещо човешко същество. Заснет от перспективата на пеленачетата, всеки епизод проследява различни характеристики и тяхното развитие през първите години от живота. Тази документална поредица, носител на награда „Еми”, ще промени завинаги мнението на зрителите за бебетата.

 

 

„Светът на бебето” ще се излъчва по bTV Lady от 13 февруари, всяка сряда от 15:30 часа.

 

 

 

 

Великобритания е първенец по дългове в Европа, а използването на кредитни карти се отразява на връзките на британците. Мисията на Чесарина Холм-Кандър  - водеща на риалити поредицата „Парите или жената”, е да накара кандидатите в предаването да признаят тайните си разноски и така да върне задлъжнелите двойки в правия път. Как?

 

 

Чети и: Като две капки вода" започва през пролетта

 

 

Първо, ще накара двойките да бъдат пределно честни относно своите финанси и да разкрият съществени детайли за тях. След това  тя ще избере тези, които наистина заслужават внимание. В една щастлива връзка няма място за дългове и лъжи. А има много неща за споделяне, които тежат на човека. Всяка серия започва с представянето на партньора, който се е свързал с Чесарина, защото се притеснява за това, което се случва в неговата връзка и подозира, че има още много неща, които половинката му крие от него.

 

 

„Парите или жената” започва на 14 февруари, епизодите ще се излъчват всеки четвъртък от 15:00 часа по bTV Lady.  

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV