Новa ТВ пуска "Студио VIP"

 

Нели Атанасова, Мон Дьо и Ива Софиянска ни срещат със звездите всяка неделя от 09.30 часа

 

 

"Студио VIP" е най-новото светско шоу в ефира на Нова ТВ. Предаването, в което ще се срещат най-известните личности и актуални новини, стартира в ефира на Нова ТВ още тази неделя, 10 февруари, точно в 09.30 часа.

 

 

В ролята на водещи на „Студио VIP” зрителите ще видят хората, които най-добре познават звездите –  водещите на „ВИП Новините” Нели Атанасова и Ива Софиянска, както и продуцента –  Мариян Станков – Мон Дьо.

 

 

Всяка неделя в обектива на предаването ще попадат актуални личности и събития, успели да привлекат общественото и медийно внимание върху себе си. Героите на „Студио VIP” обаче няма да бъдат само звезди от шоубизнеса – своето място ще намират и спортисти, политици и известни личности от всички останали сфери на обществения живот.

 

 

 

 

„Формати като „Студио VIP” съществуват от години в американските телевизии. Ще бъдем забавни, леко иронични и провокативни. Принципът ни за хора, известни с това, че са известни, да не попадат във „ВИП Новините”, ще важи и за „Студио ВИП”, коментира старта на предаването неговият продуцент и водещ Мариян Станков - Мон Дьо.

 

 

Действието в студиото ще бъде разделено на две части

 

 

В първата половина на фокус ще бъдат най-интересните и важни личности и събития от седмицата. Главно действащо лице ще бъде водещата Нели Атанасова, която ще прави обзор на най-горещите новини от България и света.

 

 

 

 

Втората част на предаването носи многозначителното име „Hot/Not”. Тук щафетата поемат Ива Софиянска и продуцентът Мон Дьо, които ще дават своята оценка за стила и поведението на звездите – кои от тях заслужават горещи аплодисменти (Hot) и кои точно обратното (Not).

 

 

Запазено място във втората част ще имат и класациите – екипът на шоуто не само ще подрежда звездите по различни категории, но ще надниква и зад кулисите, за да ни среща с невидимата част от живота на звездите, малките, но важни детайли и случайно изпуснатите думи.

 

 

„Студио VIP” – всяка неделя от 09.30 часа по Нова ТВ

 

 

Чети и: "Светът на бебето" и "Парите или жената" старират по bTV Lady

 

 


Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV