Край на търсенето - намират Маги

 

Неочаквани обрати в „Къде е Маги?” на 10 февруари от 22.30 часа

 

 

След като се съвзе от психологическия срив, полицай Чернев е твърдо решен да намери Маги. Топследователят се връща към всички стари улики и открива грешка, която е повлияла съществено хода на разследването. Това се оказва достатъчно след броени часове той да се озове отново на място, а кървавите следи, които намира там, да го отведат до тежко ранената Маги. Андрей успява да закара Маги в болницата и да я повери на грижите на чичо й Косьо.  

 

 

Междувременно Бранко разказва на Катерина за връзката си с племенницата й и за неуспешния му опит да стреля по нея. Катерина приема хладнокръвно признанията му, прощава му с целувка и го моли да забрави за случилото се. Появата на Маги и успешната операция сериозно притесняват семейство Андонови.

 

 

 

 

За капак полицай Чернев попада на доказателства за връзката между Бранко и Маги, започва разследване, което изнервя всички и стига до най-невероятното откритие - Бранко не е стрелял срещу Маги. Какво ще се случи с Маги, нейното семейство и роднини , зрителите на bTV ще видят в неделя, 10 февруари, от 22.30 часа по bTV.  

 

 

Чети и: Бързите и яростни идват в Европа

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV