Зуека и Рачков ще водят "Като две капки вода"

 

"И двамата ще играем и доброто, и лошото ченге, при това едновременно", признава най-забавната двойка водещи

 

 

Двамата са почти като две капки вода – еднакви на ръст, сходно чувство за хумор, близки танцувални умения, а когато се съберат заедно, се превръщат в най-забавните водещи в БГ ефира. Ето защо те ще бъдат и водещите на най-новото музикалното шоу по Нова ТВ – „Като две капки вода”.

 

 

Васил Василев – Зуека и Димитър Рачков –  доскорошните „Господари на ефира” ще се впуснат в напълно ново предизвикателство от месец март и ще бъдат неподражаемата двойка водещи в шоуто, в което известните личности ще се трансформират в световни музикални звезди. Новината стана ясна в последния епизод на „Имаш поща”, в който журито Маги Халваджиян, Хилда Казасян и Любен Дилов-син ги потърси с помощта на екипа на Гала, за да им съобщи, че точно тях искат за водещи – предложение, което Зуека и Рачков нямаше как да откажат.

 

 

 

 

Двамата не крият, че предизвикателството наистина ще бъде огромно за тях, защото е нещо съвсем ново. С типичното си чувство за хумор обаче, признават, че е добре, че предаването ще бъде на живо, защото така ще има много материал за „Господари на ефира”. Единодушни са и в съветите си към участниците, които ще влязат в шоуто, а именно – най-вече да се забавляват.

 

 

На въпроса самите те в кого биха се трансформирали, Зуека отговаря: „Може би някой, на когото да му докарам песните като звучене, а визуално въобще да не приличам на него”. Осъзнавайки ограничените си певчески възможности, Рачков пък би заложил на образ с малки възможности като певец, но за сметка на това – с невероятни качества на танцьор. Признават, че няма да си разпределят ролите на доброто и лошото ченге, просто защото и двамата ще изпълняват и двете функции, при това едновременно.

 

 

Чети и: Yoda ще си има собствен филм

 

 

Абсолютни господари на превъплъщаването в чужди образи, двамата са на едно мнение и за най-важното в една трансформация – както казва Рачков, „да уловиш най-силната черта и да наблягаш на нея”. И както допълва Зуека, „ако някой има тик с устата, ти да го направиш „главно действащо лице”.

 

 

„Като две капки вода” с водещи Зуека и Рачков – от март месец само по Нова ТВ

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV