Броени часове до старта на "Гласът на България"

 

"Кастингите на тъмно" изваждат на светло изключителни таланти от цяла България

 

 

Утре (11 февруари), от 21:00 часа по bTV стартира първия етап от най-позитивното музикално шоу – „Гласът на България”.

 

 

„Кастингите на тъмно” ще поставят един до друг, но с гръб към състезателите, утвърдените български изпълнители Данчо Караджов, Преслава,  Вики Терзийска и Миро. Възраст, пол, дрехи, лица, сценично поведение – треньорите няма да виждат нищо от това. В ролята си на треньори само за 90 сек. те ще преценяват кой глас заслужава да влезе в шоуто и да се състезава за „Гласът на България”.

 

 

Още първия епизод на формата ще изненада зрителите с талант, който е желан от всички треньори. На „кастингите на тъмно” обаче, в такава ситуация, състезателят е този, който избира при кого да отиде. В понеделник, от 21:00 часа по bTV зрителите ще видят чий е този глас и кой треньор ще избере. Изненадващото изпълнение на един от участниците ще обърка Миро и Вики, които през цялото време ще си мислят, че той е жена. Какъв е съветът, който ще получи този кандидат от Данчо Караджов и ще продължи ли напред в състезанието?

 

 

Чети и: Зуека и Рачков ще водят "Като две капки вода"

 

 

Водещият Мартен ще запознае зрителите с всеки участник и ще покаже емоциите на близките и приятелите, които иначе биха останали скрити зад кулисите на шоуто. Кои са първите попълнения в отборите на Данчо Караджов, Преслава,  Вики Терзийска и Миро ще стане ясно утре вечер, от 21:00 в стартовия епизод на „Гласът на България” 2 по bTV.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV