Развръзката в "Седем часа разлика"

 

Сериалът се завръща на 24 февруари от 20:00 часа по bTV

 

 

Какво ще се случи с Милото, Таня Стоева, техните деца, Иванов, Распутин, Нина Роси и другите герои от семейната сага, ще стане ясно в първия, двоен епизод през пролетния сезон.Началото ще бъде дадено на 24 февруари от 20.00 часа.

 

 

Вълнуващите завръзки ще намерят своята развръзка, а пътищата на героите ще се преплетат по неочаквани начини. В последния епизод, който зрителите на bTV видяха преди Нова година, Мая беше на път да каже на бившето си гадже – Тео, че може да е болен от СПИН. Дали истината ще бъде разкрита или момичето все пак ще се въздържи, ще стане ясно още следващата неделя по bTV.

 

Междувременно Роки откупи бара си от баща си. Милото беше бесен, но кой помогна на Радослав да се опълчи срещу родителя си не стана ясно. Тайнственият благодетел може да се окаже виновен и за събирането на момчето с майка му. Но ще намери ли щастие Роки далече от баща си и кой му помага тайно от Милото, ще стане ясно в новите епизоди на „Седем часа разлика”.

 

 

В Ню Йорк, Коцев с помощта на Пол Станкоф поведе война на два фронта. Как ще завърши битката на бившия треньор с Таня Стоева и Милото и дали адвокатът ще се събере с дъщеря си - не пропускайте в развръзката на трети сезон на „Седем часа разлика” – от 24 февруари по bTV.

 

 

Чети и: Броени часове до старта на "Гласът на България"

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV