"Къртицата" започва кастинг за участници

 

Иван и Андрей търсят атрактивни герои в Бургас, Варна, Пловдив и София

 

 

Екипът на най-мащабното риалити шоу започва обиколка из България в търсене на фенове, готови да приемат предизвикателството на "Къртицата".

 

 

Първата спирка на екипа и звездите е в Бургас, където на 15 и 16 февруари Иван и Андрей ще се срещнат с първите желаещи да се борят за голямата награда от четвърт милион. Обиколката продължава с Варна на 17 и 18 февруари, Пловдив 22 и 23 февруари и завършва в София на 24 и 25 февруари.

 

 

"Къртицата" e приключенски риалити формат, различен от всичко, правено в България до момента. Затова по време на кастингите ще се търсят хора, които са готови на всичко, за да живеят с любимите си звезди и да участват в битката за 250 000 лева”, коментираха продуцентите и водещи на "Къртицата" Иван и Андрей. 

 

 

 

 

На кастингите в страната могат да се яват всички желаещи на възраст над 18 години, както и чужди граждани, живеещи в България. На турнето в страната ще присъстват и две от най-големите български звезди, които казаха “Да” на "Къртицата" – Азис, Николета Лозанова и Деян Донков. Феновете им ще могат лично да се запознаят с тях в някои от градовете на кастинга.

 

 

Пробвайте се ако ви стиска на:

 

 

15 и 16 февруари, Бургас, хотел „Приморец”

 

17 и 18 февруари, Варна, Фестивален комплекс

 

22 и 23 февруари, Пловдив, хотел „Лайпциг”

 

24 и 25 февруари, София, хотел „Принцес”

 

 


Чети и: Годишните награди на Гилдията на киноактьорите 2013

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV