Преслава към участник: Искам да си мой!

 

Гласовитата изпълнителка спечели първия си мъж в отбора

 

 

Днес ни очаква вторият епизод на вълнуващото музикално риалити „Гласът на България”. Един харизматичен изпълнител ще заплени всички треньори първо с топлия си тембър, а след това и с харизматичния си вид. Преслава обаче ще бъде тази, която първа ще заяви: „Ще бъда кратка, точна и ясна! Искам да си мой!”. Кой е този талант зрителите ще видим във втория епизод на „Гласът на България” довечера, точно в 21:00 по bTV.

 

 

Желанието да изберат най-добрия изпълнител ще накара треньорите да се конкурират истински помежду си. Те продължават да се доверяват най-вече на своя слух, защото в това шоу само гласът е този, който може да ги накара да натиснат бутона „Искам те”! Какъв ценен съвет ще дадат Вики и Данчо Караджов  на притеснен участник и как Миро успява да измъкне много изпълнители под носа на останалите треньори?

 

 

Един талантлив рок музикант ще направи напълно неочакван избор, а друг ще накара Миро да каже „Обичам те!”. Всичко това и кои са следващите гласове, кандидати да станат част от шоуто, ще видите във втория епизод на „Гласът на България” довечера.

 

 


Чети и: "Къртицата" започва кастинг за участници

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV