Укротяването на Панайот започва в неделя

 

Пет претендентки се борят за сърцето на звездата от Big Brother в ново романтично шоу

 

 

Изцяло нов, забавен и романтичен проект е дълго пазената изненада за  зрителите на Нова ТВ в месеца на любовта. „Укротяване на опърничавия” е напълно различно за българския ефир шоу, а в седмицата на Свети Валентин, от 17.02, дебютира неговият първи епизод, заедно с главния герой на екрана – звездата от Big Brother Панайот.

 

 

Форматът е подготвен изцяло от екипа на предаването “Горещо”, а главната цел в него ще бъде една от любимите реалити  звезди на зрителите – Панайот, уморен и отегчен от славата, да срещне сериозна приятелка.

 

 

Малко след излизането на Пацо от къщата на Big Brother All Stars, екипът на „Горещо” обяви кастинг за сърцето на колоритния участник, а  дни по-късно стотици кандидатки изпратиха своите любовни послания.

 

 

Реалити  участникът доказа, че е сериозен в намеренията си, като лично отговори на всяка една от тях, а в последствие се срещна с най-смелите момичета на живо. От всички участнички, журито, начело с Панайот, избра пет финалистки – най-чаровните, най-мотивираните и най-всеотдайните, като оттук нататък проектът  ще проследи как ще се представят те в рамките на състезанието.

 

 

В първия епизод на “Укротяване на опърничавия” петте претендентки за сърцето на Панайот – Мелиса, Мартина, Надя, Невен и Юлияна, ще  пристигнат в дома на семейство Кючукови в Гълъбово. Там ги очакват  майката на Панайот –  Нели и неговият баща – Сашо.

 

 

Изненадите за всички тях тепърва започват, а за да спечелят симпатиите в семейството, красавиците ще трябва да преминат през серия от изпитания, добре премислени препятствия и изкушения. Първата порция от тях ни очаква още тази неделя, от 22.50 в ефира на Нова ТВ. 

 

 

Чети и: Музиката никога не спря

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV