Гала отпразнува рождения си ден в "На кафе"

 

Кремена и Маги Халваджиян, дует „Ритон” и Мария Гроздева изненадаха водещата за празника

 

 

Дълъг СПА уикенд в луксозен хотел в Боровец получи като подарък за рождения си ден Гала. Телевизионната водещата беше изненадана с ваканция от екипа на предаването „На кафе”, който реши да й подари и един делничен ден за отдих. И докато Гала си взима заслужена почивка на чист планински въздух, „На кафе” в ефира на Нова ТВ ще води Джуджи.

 

 

Много емоционална за рожденичката се оказа и скайп връзката с Кремена и Маги Халваджиян от Малдивите, които пратиха целувки и пожелания от хиляди километри разстояние, на фона на палми и кристално сини морски води. Сред най-близките, които поздравиха водещата за празника й, бяха още Катя и Здравко от дует „Ритон”, олимпийската шампионка Мария Гроздева и актрисата Марта Вачкова.

 

 

Гала успя да сдържи сълзите си, въпреки че видимо много се развълнува. Затова пък призна, че е плакала много на една от песните на дует „Ритон” по време на техния концерт в края на миналата година. Последната изненада за Гала беше... Гола, екранната двойничка на водещата, а в нейния образ се превъплъти актьора Васил Василев-Зуек. В началото той влезе като специален гост в предаването, но впоследствие се оказа, че и той има рожден ден и затова почерпи не с торта, а с цяла тенджера шкембе, напълно в стила на пародията „На шкембе” в предаването „Пълна лудница”.

 

 

Чети и: Чудовищно съперничество в "Университет за таласъми"

 

 

В ефир освен Гала, рождения си ден отпразнува и светската репортерка Зейнеб. Тя беше изненадана в ефир с торта, обсипана с рози, от близката си приятелка – водещата на прогнозата за времето по Нова ТВ Никол Станкулова. Никол откри Зизу в т.нар. инджест на телевизията –  мястото, където се описват касетите с видеоматериали. От името на „На кафе” Никол подари на рожденичката книгата „501 места, които трябва да посетите”,  с пожеланието да обиколи всичките. В нея обаче беше скрит и още един подарък – скок с парапланер, който ще трябва да се случи на живо в „На кафе”.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV