Животът на Чеканови и Лютови започва наново

 

Нови персонажи и гост-звезди в следващия сезон на "Столичани в повече"

 

 

Ново начало, нови герои, още по-комични и на моменти изключително крайни ситуации очакват героите в петия сезон на хитовия сериал „Столичани в повече”, който ще стартира скоро в ефира на bTV. Историите на двете враждуващи семейства – Лютови и Чеканови – отново ще има с какво да изненадат.

 

 

Още в първите епизоди ще станат очевидни финансовите затруднения на двете семейства, които бяха брутално измамени в края на предходния сезон от френския инвеститор Доминик. Нещастието на едни, обаче, ще се окаже добро за други, а кой ще бъде облагодетелстван от ситуацията, ще стане ясно в предстоящите серии на хитовия сериал.

 

 

 

 

Рангел и Йордан ще бъдат преследвани от лош късмет и ще се превърнат в олицетворения на думите – „когато си на дъното, пътищата са много”. Не само те, но и двамата братя Пацо и Константин, както и на експресивната Зоя, ще „заемат” своите нови места в живота в Извор.

 

 

Разривът между Рангел и Гълъбина изглежда неизбежен. И може би връщане назад няма да има. Предизвикателствата, които очакват двамата съпрузи, опитали „сладостите” на свободния живот, ще ги изправят пред нови въпроси и ситуации, в каквито не са попадали досега в живота си.

 

 

В семейство Лютови нещата също не са никак розови. Йордан и Славея ще загубят член на семейството си, но ще изживеят и огромното щастие да станат баба и дядо. Внучето, с което ще ги дари Йовка, ще се окаже в центъра на много важни събития, които колкото и забавни, са всъщност дълбоко драматични. Семейство Лютови ще бъде изненадано още и с появата на нова любов – Андрей най-после ще открие жената на своя живот, без да знае в каква сложна ситуация се забърква.

 

 

Неутихващата страст на Спас към иманярството и лесното забогатяване ще го отведе в нови абсурдни ситуации, изпълнени с напрежение, безумни страхове и комизъм. Но в какви точно нови приключения ще се забъркат той и аверът му отец Григорий, зрителите на bTV ще разберат с новия сезон на „Столичани в повече”.

 

 

 

 

Петият сезон на „Столичани в повече” ще зарадва своите зрители не само с обратите в живота на героите и произтичащите от тях забавни истории, но и с появата на много нови и обичани лица. „Гости” в Извор и в живота на неговите жители ще бъдат Христо Стоичков, Йорданка Кузманова, Ралица Паскалева, Гергана Дончева, Даниел Цочев, Стефания Кочева, Атанас Михайлов и други.

 

 

Чети и: Гала отпразнува рождения си ден в "На кафе"

 

 


Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV