English Club TV преминава в HD формат

 

Каналът ще излъчва в новата резолюция от 1 април

 

 

В крак с последните тенденции в медийната индустрия, ECTV Network Limited стартира излъчването на канала English Club TV в HD резолюция. Съгласно проучване на Европейската аудиовизуална обсерватория, към момента на територията на Европа, в широк формат излъчват 941 телевизионни канала. За сравнение, в края на 2011 г. са били  612 .

 

 

На първо място по брой канали излъчващи в HD в Обединена Европа и кандидатстващите държави е Великобритания с 299 канала, следвана от Германия със 108 и Франция с 95. Другите държави в Топ 10 са Италия, Испания, Швеция, Холандия, Полша, Чехия, Португалия и Румъния.

 

 

Андрю Семченко, СЕО на ECTV Network Limited, коментира:

 

 

„С нарастващите възможности за образование чрез телевизионния екран и желанието за ефектно забавление, за English Club TV Channel, преминаването в HD формат беше съвсем логична крачка напред. Ярките детайли и високото качество на образа, превръщат гледането на телевизия в HD формат, в наистина невероятно изживяване, което пренася зрителите в сърцето на екшъна и е повече от впечатляващо.

 

 

Изискванията на зрителите растат, цените падат и оборудването за домашно ползване на телевизия в HD формат става все по-достъпно. Много хора вече притежават собствено оборудване, а броят им през 2018 г. се очаква да достигне до 220 милиона домакинства. Разпространяването на HD сигнал по кабел и сателит и абонаментите за тази услуга непрекъснато нарастват. Смятаме, че ECTV Network Limited стартира излъчването на English Club TV в HD формат съвсем навреме.

 

 

Нашата цел е, тази услуга да достигне до колкото се може повече домакинства, в колкото се може повече държави, в които English Club TV е достъпен.

 

 

Следващата ни стъпка, ще бъде обсъждането на възможността, излъчването на English Club TV в HD формат да стане възможно и в страните от Азиатския регион.”

 

 

English Club TV е образователен канал, за тези, които изучават английски. Всички програми са разработени от опитни методологисти и имат образователна цел, която помага забавлението да се комбинира с образованието. Програмите са разделени в различни нива и теми, и помагат на зрителите да обогатят речника си с нови думи от различни аспекти на живота, като крайната цел е да се почустват комфортно в англоговоряща среда.

 

 

Чети и: Сериалът "Нокаут" започва по bTV Cinema

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV