Джаз певица, актриса и риалити звезда в "Като 2 капки вода"

 

Бъдещите имитатори си мечтаят да се трансформират като Елвис Пресли, Симпли Ред и Гена Димитрова

 

 

Джаз певица, актриса, която наскоро стана майка, и риалити звезда са само част от участниците, които ще влязат в хитовото шоу „Като две капки вода” от март месец по Нова ТВ.

 

 

Докато всички те се приготвят за активна трансформация, някой от тях вече имат и конкретни предпочитания за образите, в които искат да се превъплътят. Една от дамите признава, че с удоволствие би се превъплътила в Гена Димитрова, тъй като според нейни близки, приличала на голямата ни оперна певица.

 

 

Друга от дамите е категорична, че ако трябва да се преобрази като мъж, предпочита това да бъде или Елвис Пресли, или вокалът на Симпли Ред.

 

 

Някои от участниците имат сериозен опит на музикалната сцена, други на театралната, а трети рядко са себе си, защото постоянно са в кожата на другите. Повечето вече имат и ясна стратегия за това как да спечелят журито на своя страна – едни ще направят всичко възможно, за да ги забавляват, втори обещават да се държат мило и любезно с тях, а трети без притеснение задават въпроса „А може ли да ги подкупваме”?

 

 

Чети и: Зрелищни ефекти е новия трейлър на "Забвение"

 

 

Освен че се подготвят за старта на шоуто, бъдещите имитатори са единодушни за едно – готови са за голямо забавление, или както се закани една от участничките: „очаквам да изтрещя и да правя пълни глупости на сцената”.

 

 

„Като две капки вода” – от март месец само по Нова ТВ

 

 


Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV