Ваня Цветкова женена за Стефан Данаилов

 

Двамата играят семейство в най-новия сериал на bTV – "Фамилията"

 

 

Голямата българска киноактриса Ваня Цветкова влиза в ролята на съпругата на героя на Стефан Данаилов в най-новия български сериал - "Фамилията". Тяхна дъщеря в поредицата на bTV, която ще зарадва милионите фенове на качествените български сериали, е Яна Маринова.

 

 

Героинята на Ваня Цветкова се казва Лидия. Заради необичайни обстоятелства е загубила разсъдъка си. Нейното семейство е решило да не я изпраща в специализирана клиника, но въпреки че е останала в дома си, тя живее в умишлена изолация и рядко контактува с роднините си. Лидия ще се намеси по изключително неочакван начин в съдбите както на своята фамилия, така и на хората, свързани със семейството.

 

 

Пред bTV Ваня Цветкова сподели, че героинята й във "Фамилията" е изключително сложен образ, а самата роля е голямо предизвикателство за нея и за миг не се е поколебала да приеме предложението на bTV и „Камера”. Изпълнителният продуцент и главен режисьор на "Фамилията" Димитър Гочев разказа за зрителите, че сблъсъкът между героя на Асен Блатечки и фамилията, оглавявана от Стефан Данаилов, ще предизвика много катарзиси. Той подчерта и изключителната психологическа дълбочина на персонажите, която допълнително ще развълнува зрителите и ще прикове вниманието им към историята в новия сериал.

 

 

"Фамилията" ще проследи историята на един обикновен човек, който се изправя срещу най-влиятелното семейство в България. Един мъж (Асен Блатечки) преживява трагична история, свързана с голяма загуба в миналото му. Той ще разкрие зловеща тайна, а това ще го мотивира да се забърка с най-крупните бизнесмени, които контролират политиката и икономиката в държавата. Всички герои във "Фамилията" изглеждат привидно нормални и уравновесени, но всъщност са разядени отвътре, защото времето на прехода ги е изкривило. Въпреки опитите си да бъдат щастливи и макар да могат да си купят всичко, в тях има нещо нездраво и отчаяно.

 

 

Сериалът ще започне излъчване тази пролет по bTV.

 

 

Чети и: Джаз певица, актриса и риалити звезда в "Като 2 капки вода"

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV