Шампионски тандеми в "Стани богат"

 

Нешка Робева, Станка Златева, Йордан Йовчев и Любо Ганев са големите спортисти епизода довечера

 

 

Четирима от най-големите и доказали се спортисти на България ще влязат в студиото на "Стани богат" довечера. Грациозната Нешка Робева и борбената Станка Златева, най-успелият български гимнастик Йордан Йовчев и тежкият волейболист Любо Ганев ще застанат пред водещия Ники Кънчев в името на каузата "Стани шампион" и бъдещите спортни таланти.

 

 

Първи на стола на богатството ще седнат дамите – треньорката Нешка Робева и многократната шампионка по борба Станка Златева. Двете ще говорят за отношенията треньор – състезател, за отговорността в спорта и как се създават шампиони. Гост в студиото ще бъде и едно от златните момичета на Нешка Робева – Камелия Дунавска. Спортният тандем ще отговаря на въпроси за една от най-популярните игри на покер – Тексас Холдем, за японските рокли Камико, машините с монети от времето на Александрия през I век и дори за детското предаване "Лека нощ, деца".

 

 

 

 

Веднага след тях в студиото на "Стани богат" ще влязат 210-сантиметровият Любо Ганев и 160-сантиметровият Йордан Йовчев. Освен за разликата в ръста, двамата ще говорят и за темперамента на шампионите, за най-любопитните моменти в кариерата, за постигнатите рекорди и достойните загуби, а зрителите ще видят и снимка, на която двамата играят заедно волейбол. Броени дни преди спектакъла бенефис, с който големият български гимнастик ще се сбогува с активната спортна кариера, водещият Ники Кънчев неминуемо ще повдигне въпроса и за решението да се откажеш.

 

 

Чети и: Заветът

 

 

Кой е вулканът, способен при изригването си да унищожи човешката цивилизация, и познават ли двамата спортисти достатъчно филма „Роки”? Отговорите ще разберем довечера в „Стани богат” от 20.00 ч., когато големите български спортисти ще играят в името на малките спортни надежди на България.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV