Предстояща премиера: Давам им година

 

Филмът започва оттам, където другите комедии завършват

 

 

Сценаристът на Борат и Бруно ни предлага новата си комедия „Давам им година“.

 

 

Откакто се запознават по време на парти, амбициозната и пробивна Нат (Роуз Бърн) и начинаещият писател Джош (Рейф Спол) са изключително щастливи заедно, въпреки различията помежду си. И макар Джош да е човек на мисълта, а Нат на действието, искрата между тях е безспорна.

 

 

Тяхната сватба е сбъдната мечта, но никой – семейство, приятели и дори служителят, който ги бракосъчетава – не вярва, че връзката им ще продължи дълго. А бившата приятелка на Джош - Клои (Ана Фарис) и красивият американски клиент на Нат - Гай (Саймън Бейкър) се явяват привлекателни алтернативи за двамата партньори. Със наближаване на първата годишнина от брака им, Нат и Джош не искат да се отказват един от друг, но дали ще успеят да се преборят с очевидното?

 

 

 

 

Сценарист и режисьор на „Давам им година“ е Дан Мейзър (Борат, Бруно) а продуценти са Тим Бивън, Ерик Фелнър (Наистина любов, Изкуплението), заедно с Крис Тикиър (Звезден прах).

 

 

Започвайки оттам, откъдето другите романтични комедии завършват, филмът е с участието на Роуз Бърн (Шаферки), Рейф Спол (Един ден), Ана Фарис (Диктаторът) и Саймън Бейкър (Менталист: Крадецът на мисли). Във филмът също така участват Стивън Мърчант, Мини Драйвър (Добрият Уил Хънтинг), Джейсън Флеминг и Оливия Колман.

 

 

 

„Давам им година“ излиза на екран у нас на 8 март 2013 година.

 

 

Чети и: Кои са първите звезди в "Като две капки вода"?

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV