Звезди се подготвят за ново ТВ шоу

 

 

Новото телевизионно шоу „Като две капки вода” ще събере плеяда от популярни имена, които вече започнаха своята подготовка за новата си изява.

 

 

 

Актрисата Диана Любенова разкри, че се е срещала с музикалния педагог, с който е работила Катрин-Зита Джоунс за участието си в култовия мюзикъл „Чикаго”. Любенова се запознала с вокалното гуру, при последното си посещение в Америка, благодарение на своята половинка Лес Уелдън и получила ценни музикални съвети за това как да пази и развива гласа си.

 

 

За да влезе във форма за шоуто „Като две капки вода”, чаровната и талантлива Милица Гладнишка призна, че в момента ходи активно на фитнес и усилено тренира с всякакъв вид „чекнения” и сподели: „За първи път бях на сауна. Никой обаче не ми каза, че трябва да излизам от време на време и прекарах там цели 20 минути”.

 

 

В същото време любимецът на музикалните фенове - Рафи, реши преди да влезе в шоуто, да направи пътуване до Лондон, където се е срещнал с приятели, живеещи на Острова, запознанал се е с интересни хора от музикалния бранш и се се видял  с любимия ментор от X Factor Васко Василев.

 

Стартът на „Като две капки вода” ще бъде на 6 март, от 20.00 ч., в ефира на Нова ТВ.

 

За „Като две капки вода”

„Като две капки вода” е един от най-популярните формати на холандската компания Endemol и е пожънало небивал успех в страни като Великобритания, Испания, Италия и дори в далечните Китай, Аржентина, Чили и др.На сцената излизат 8 известни личности, които всеки път се преобразяват в образа на севотвноизвестна музикална икона. Тази пролет шоуто ще дебютира за първи път в България и ефира на Нова ТВ, като негов продуцент е продуцентска компания GlobalFilms. 

 

Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV