Кашмирени мафиотки превземат bTV Lady

 

"Кашмирена мафия" стартира на 1 март

 

 

Те имат власт, те са интелигенти, те са изключителни жени, заемащи ръководни позиции в един мъжки свят. Те създават свой неформален клуб, за да се подкрепят в добри и трудни моменти, изкачвайки се по стръмната стълбица на корпоративния свят. В тази атмосфера ще потопи зрителите на bTV Lady сериалът „Кашмирена мафия”, който стартира на 1 март.  Епизодите ще се излъчват всеки делничен ден от 22:00 часа с повторение от 13:00 часа.

 

 

Поредицата проследява живота на четири амбициозни жени, дългогодишни приятелки от бизнес училището. Те се опитват да балансират бляскавите си кариери със сложния си личен живот като създават свой клуб – "Кашмирена мафия”. Те се защитават взаимно, обсъждат личните си възходи и падения, докато се опитват да вземат всичко от живота в Ню Йорк.

 

 

Действието се развива в бляскавия Ню Йорк, седалище на медийни, финансови, рекламни и издателски гиганти, където четирите предприемчиви дами споделят ежедневните си лични и професионални проблеми – напрежението и задкулисните игри в офиса, рисковите ситуации, искрените сълзи, щастливите усмивки, бляскавият успех и препятствията в брачния живот.

 

 

Чети и: Международен фестивал за подводни филми

 

 

В ролите зрителите на bTV Lady ще видят Луси Лиу, Франсис О'Конър, Миранда Ото, Бони Съмървил, Джулиън Овенден, Питър Херман и др. Режисьор на "Кашмирена мафия” е Кевин Уейд.

 

 

Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV