Томислав Дончев и Ивайло Калфин при Милена Милотинова

 

Акценти от уикенд програмата на Bulgaria ON Air

 

 

Тази  събота от 18 часа в предаването  “Брюксел 1”:

 

 

– Какво предвижда следващият 7-годишен евробюджет и ще наложи ли ЕП вето на договорената от държавните лидери рамка от 960 милиарда евро за периода 2014 – 2020 година?

 

Какво очаква България от тези 960 милиарда и ще повлияе ли смяната на  кабинета у нас на процеса на одобряване и защитаване на договорените  средства – гости в студиото на предаването “Брюксел 1” ще бъдат докладчикът на ЕП за евробюджет 2014 – 2020 Ивайло Калфин и министърът по управление на евросредствата в оставка Томислав Дончев.

 

 

Филмовата поредица "Правилата на играта":

 

 

В събота самураят на силициевата долина Лари Елисън ще сподели историята за най-успешният изпълнителен директор в света. Мотото му “Ако искате да се състезавате срещу мен, пригответе се да бъдете разбити” прави от Oracle световна компания. Вижте историята на Лари Елисън в 21 часа на 23 февруари, само по телевизия Bulgaria ON Air.

 

 

Тя е първата писателка, която стана милиардер.В неделя световноизвестната английска писателка и автор на поредицата за Хари Потър Дж.К. Роулинг ще разкрие колко пъти книгите и са били отхвърляни и как достига до състояние от 1 милиард долара, нареждайки се сред най-богатите жени на света.Щедростта й включва благотворителни акции за самотни родители и бедни, както и финансиране на изследвания за лекарства срещу множествена склероза. Гледайте неделната серия на "Правилата на играта" според Роулинг в 21 часа.

 

 

Документалната поредица на Bloomberg разкрива историите на успеха на личностите, които са достигнали до върха и чрез своя успех са променили света. Това са лидерите от различните сфери на човешката дейност, които предефинират технологиите, финансите, политиката, културата.

 

 

Гледайте документалната поредица на Bloomberg "Правилата на играта" единствено в ефира на телевизия  Bulgaria On Air.

 

 

Чети и: Легендата Батман - документално

 

 

Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV