Предстояща премиера: Така е на 40

 

Новата хитова комедия на Джъд Апатоу

 

 

Ако си мислите, че познавате добре брачните прегрешения и тъмни помисли, помислете пак – "Така е на 40" ще ви покаже, че има още много нови номера, които си струва да научите. Тя си представя как убива съпруга си с малки дози отрова в сутрешната му закуска, той пък предпочита да прекарва времето си в компанията на таблета, вместо на съпругата си.

 

 

След 5-годишна пауза историята на Пийт и Деби от „Позабременяла“ продължава с нови перипетии, придружени от пиперливи шеги и иронични забележки. Този път в семейния хаос са забъркани Пол Ръд (ТВ сериала „Приятели“) и Лесли Ман („Размяната“ и ТВ сериала „Модерно семейство“), които ще опитат да разплетат конците на объркания си брак, превърнал се в домашно мъчение.

 

 

Пийт е част от женското царство в дома му, което включва съпругата Деби и двете дъщери: 8-годишната Шарлот (Айрис Апатоу) и 13-годишната Сейди (Моуди Апатоу). Докато се опитва да спаси музикалната фирма, която менажира, той и съпругата му са изправени пред още едно предизвикателство – да си простят, да забравят и да започнат да се наслаждават на остатъка  от съвместния си живот... преди да се избият взаимно.

 

 

 

 

"Така е на 40" дава идея какво трябва да направи една съвременна двойка, за да поддържа щастието у дома си след години брачен живот. През очите на Джъд Апатоу проследяваме няколко седмици от ежедневието на героите, в които те споделят сексуални и романтични приключения, професионални успехи и финансови кризи. Междувременно животът у дома продължава и докато възрастните се борят с проблемите си на „големи“, децата  се превръщат в истински „интернет терминатори“, винаги готови да объркат допълнително дните на родителите си.

 

 

Чети и: "Дървото на живота" разплака зрителите предпремиерно

 

 

Звездният актьорски състав на продукцията се въплъщава в малки и големи роли, които представят персонажи от семейството, колегите, съседите.  На големия екран се появяват Джон Литгоу  (ТВ сериала „На гости на третата планета“), Меган Фокс („Трансформърс“), Крис О‘Дауд („Шаферки“), Джейсън Сигъл (ТВ сериала „Как се запознах с майка ви“) и Мелиса Макарти („Самоличност на аванта“, ТВ сериалите „Майк и Моли“ и „Момичетата Гилмор“).

 

 

 

 

"Така е на 40" е с премиера в кината у нас на 15 март 2013 година.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV