Сцената на "Като две капки вода"

 

Над 650 силиконови детайла и 320 изкуствени зъба ще преобразяват участниците

 

 

Мики Маус също ще бъде част от шоуто “Като две капки вода”, но не като участник, а под формата на бляскава сцена... Точно с формата на известния анимационен герой ще бъде мястото, на което осем известни българи ще излизат преобразени като световни музикални икони. Освен нестандартното си очертание, тя ще бъде оборудвана и с асансьор, които ще отвежда звездите пред публиката.

 

 

Междувременно, подготовката за голямото преобразяване и старта на шоуто на 06 март е в разгара си. За автентичните превъплъщения на родните звезди са осигурени мащабен брой артистични аксесоари - над 100 кг изкуствена коса под формата на перуки, бради и мустаци; над 650 броя силиконови детайли, сред които уши, носове, брадички и скули, над 100 костюма и 50 чифта лещи, както и... 320 изкуствени зъба, които ще помагат на участниците да бъдат максимално близо до образа, в който трябва да се трансформират. За професионалните изпълнения на звездите ще се грижи и атрактивен балет от 10 танцьори, подготвени с над 600 сценични костюма.

 

 

 

Освен всичко това, за първи път в България зрителите ще се насладят на използването на екосъобразно осветление - това е технологията Sharpy Moving head, която е съобразена с околната среда и която намалява съществено консумацията на енергия.

 

 

Чети и: Миролюба Бенатова ще разлае "Хрътките"

 

 

Какви ще са първите превъплъщение на звездите и как ще изглежда бляскавата сцена на "Като две капки вода", ще разберем на 06 март от 20.00 ч. по Нова ТВ.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV