Чарли Шийн и Линдзи Лоън играят себе си в пародия

 

Майк Тайсън също е част от "Страшен филм" 5

 

 

След 5-годишно прекъсване, една от най-успешните филмови поредици, генерирала брутна печалба от над 800 милиона щатски долара в световен мащаб, се завръща с още по-голяма доза неприличен хумор и абсурдни ситуации. И този път в пародийното шоу се включват куп звездни имена, сред които актьорите Чарли Шийн (ТВ сериала „Двама мъже и половина“) и Линдзи Лоън („Гадни момичета“), както и световният шампион по бокс Майк Тайсън. В новия филм „под прицел“ са продукциите „Генезис“, „Черният лебед“, „Възходът на планетата на маймуните“ и Paranormal Activity.

 

 

 

 

В "Страшен филм" 5 щастливо женените Дан и Джоуди започват да забелязват странни явления, след като се прибират у дома с новороденото си бебе Ейдън. Когато хаосът оказва влияние върху работата на Джоуди като балерина и върху кариерата на Дан като изследовател на маймуни, те си дават сметка, че семейството им е преследвано от зъл демон. С общи сили и помощта на дипломирани експерти и многобройни камери, те трябва да намерят начин да се отърват от него, преди да е станало късно.

 

 

Режисьор на "Страшен филм" 5 е Малкълм Лий (ТВ сериала „Всички мразят Крис“), който работи в екип с легендарния комедиен режисьор Дейвид Зъкър (поредиците „Има ли пилот в самолета“ и „Голо оръжие“). Зъкър е автор на сценария и режисьор на "Страшен филм" 3 и 4 и е съсценарист и продуцент на "Страшен филм" 5.

 

 

Чети и: Чужденците отвръщат на удара в "Аламинут"

 

 

Във филма участва изцяло звезден актьорски състав, който включва имената още на Ашли Тисдейл (ТВ сериала „Сабрина, младата вещица“), Саймън Рекс (ТВ сериала „Какво харесвам в теб“), Дж. П. Ману („Позабременяла“), Моли Шанън („Анализирай това“), Тери Круз („Шаферки“), Хедър Локлиър (ТВ сериала „Жега в Кливланд“), Крис Елиът („Диктаторът“), Кейт Уолш (ТВ сериалите „Частна практика“ и „Анатомията на Грей“), Джери О’Конъл (ТВ сериалите „Срещи с Джордан“ и „Лас Вегас“).

 

 

 

 

Още при представянето на първия трейлър продукцията разбуни обществените духове, като заформи спор около участието на Линдзи Лоън. Във видеото актрисата, известна със скандалното си поведение, участва в сцена, където крещи истерично срещу телевизор, на който дават репортаж с нея, озаглавен „Отмяна на пробацията“.

 

 

Излъчените кадри са от прекратяването на пробацията, която Линдзи получи преди няколко години заради шофиране в нетрезво състояние. Тази груба шега предизвика бурни реакции, основани на широко тиражираната информация, че актрисата не е била осведомена за монтажа на тези кадри и според оригиналния сценарий е трябвало картината да показва сцена от филма й „Хърби: зареден до дупка“.

 

 

"Страшен филм" 5 е с премиера в кината у нас на 19 април 2013 година.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV