"Паранормално" и други премиери по National Geographic Channel

 

Месец на разрушенията

 

 

Паранормално сряда 6 март, от 21:00 часа

 

 

Хората по целия свят стават свидетели на странни феномени. Това се е случвало многократно в историята. Срещите с чудовища, духове и същества от други светове и измерения продължават да смайват човека. През годините, развиващата се наука е разкрила много от тези мистерии, описвайки естествените причини за наглед свръхестествени явления. Въпреки това, много от отговорите все още убягват на учените и изследователите на тези аномалии. Сериалът „Паранормално” проследява търсенето на причините за тези привидно неестествени събития.

 

 

Имперски войни петък 15 март, от 21:00 часа нови епизоди

 

 

През 480 г. пр. Хр., Мидийските войни, изправяли западните срещу източните сили почти 20 години, достигнали нов етап. Подтикнат от амбиция и настървен за отмъщение след унижението на баща си в Маратон, персийският цар Ксеркс I се подготвил за ново нашествие в Гърция, начело на своята могъща и страховита армия. В Термопили, тесният проход между планините и морето, предоставящ единствения достъп по суша до Атина, се установил спартанският цар Леонид I. Той ръководел 300 спартански воини, а тактиката му била да забави врага. В продължение на три дни, той отстоявал позициите си срещу неизброими нападатели в битка без милост и надежда за спартанците.

 

 

Атина паднала, но победата на имала горчив привкус за персите. Армията на Ксеркс намаляла значително, а героичната саможертва на Леонид и мъжете му се превърнала в пример за борба срещу нашествениците. Смелостта, която тя вдъхнала на гърците, след няколко месеца им дала тласък да извоюват една победа, която била решаваща за времето си: битката при Саламин. При военноморски сблъсък със значително по-многобройни врагове, Темистокъл си послужил с хитрост и най-накрая разгромил страховитата персийска мощ.

 

 

Наркотици ООД 3 четвъртък 14 март, от 22:00 часа

 

 

След зашеметяващия рейтинг на първите два сезона, „Наркотици ООД 3” навлиза в най-прословутите градове в света. Сериалът отново се ползва с изключителен достъп и предава достоверно актуалната информация. Той ще ви отведе от Аляска до Амстердам, от Лос Анжелис до Лондон и от Маями до Монтана, за да чуете разказите на хората на фронта на войната с наркотиците. Трафиканти, дилъри, потребители, полицаи и лекари споделят личните си знания и преживявания, разкривайки тъмното сърце на търговията с оборот от 320 милиарда долара годишно на „Наркотици ООД”.

 

 

Чети и: Чарли Шийн и Линдзи Лоън играят себе си в пародия

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV