Три прeмиери по bTV Comedy

 

"Франклин и Баш", "Братя" и втори сезон на хита "Майк и Моли"

 

 

Първи в ефира на bTV Comedy ще направи своя дебют драматичния екшън-сериал "Франклин и Баш". От 2 март зрителите ще имат възможността да проследят историята на двамата млади адвокати и дългогодишни приятели – Питър Баш (Марк –Пол Госселаар) и Джейред Франклин (Брекин Майър).

 

 

След като са наети на работа от Стантон Инфелд (Малкъм Макдауъл), работата в кантората вече никога няма да е същата. Сблъсъкът на двамата новаци с чудноватите служители на фирмата – изследователят Пиндър Синг (Кумайл Нанджиани) и незаконният юрист Кармен Филипс (Дана Дейвис), както и техните дръзки тактики, веднага им спечелват враг в лицето на племенника на шефа Дамиен Карп (Рийд Даймънд). До какво ще доведе гмуркането в дълбоките води на корпоративното право, гледайте всяка събота и неделя от 22:00 часа.

 

 

 

 

Американската ситком поредица "Братя" тръгва в ефира на bTV Comedy от 9 март. Комедийният сериал проследява живота на Майк Трейнър (бившата звезда на NFL Майкъл Страхан) – наскоро пенсиониран професионален футболист, който току-що разбира, че финансовият му съветник го е оставил без пукната пара.

 

 

Хитрата му майка го убеждава да се възползва от ситуацията и да изглади отношенията си със своя брат-инвалид Чил. В името на привидно добрите взаимоотношения между братя, Майк и Чил ще загърбят дългогодишната вражда, ще станат съдружници в ресторанта на Чил и ще заживеят в дома на родителите си. Как ще се промени животът на цялото семейство след случилото се, гледайте всяка събота и неделя от 12:00 часа по bTV Comedy.

 

 

 

 

Премиерният за България втори сезон на комедийния сериал "Майк и Моли" (от създателите на „Двама мъже и половина”) тръгва от 6 март по bTV Comedy.  Връзката на пухкавата двойка ще бъде изправена пред редица нови предизвикателства. Ще съумеят ли двамата влюбени да запазят хармонията в отношенията си или ще се подведат по „експертните” съвети на своите близки и приятели – гледайте всеки делничен ден от 15:00 и от 23:00 часа.

 

 

Чети и: "Паранормално" и други премиети по National Geographic Channel

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV