Премиера: Кръв за кръв

 

От режисьора на "Момичето с драконова татуировка"

 

 


"Кръв за кръв" е екшън-трилър с любовна история в престъпния подземен свят на Ню Йорк.

 

 

Виктор (Колин Фарел) е дясната ръка на престъпния бос Алфонс (Терънс Хауърд), който е изправен пред неизвестен човек, систематично избиващ членове на неговата банда и дразнещ го със заплашителни бележки.

 

 

Дарси (Доминик Купър) е приятел на Виктор, който също работи за Алфонс. Той е обсебен от идеята да открие кой стои зад убийствата, за да спечели благоразположението на шефа си и да се издигне в организацията.

 

 

 

 

Насред всичко това, Виктор среща Беатрис (Нооми Рапас), загадъчна французойка, живееща с майка си Валентин (Изабел Юпер) в сградата срещу блока на Виктор. Постепенно той става все по-привлечен от нея, докато открива, че Беатрис не е жената, която изглежда, а всъщност е жертва на престъпление, която търси разплата, за което се нуждае от помощта на Виктор. Но тя скоро открива, че Виктор също не е мъжът, който изгледа, а е човек, търсещ отмъщение за смъртта на съпругата и малката им дъщеря отпреди няколко години.

 

 

Когато тези двама наранени души, обсебени от идеята за възмездие, се събират, тяхната наситена връзка води до изпълнението на брутален план за наказание.

 

 

Чети и: Джони Деп потвърди за новите си проекти

 

 

"Историята е много интересна," обяснява режисьорът Нилс Арден Оплев. "Има много неща в историята, много дълбочина на героите, и фантастична смес от неща, които ще привлекат широката публика. Освен това, сценарият е на любимата ми тема - отмъщението на сърцето, изкуплението на съдбата.

 

 

В смисъл, че когато всичко в живота ти изглежда възможно най-мрачно, някой или нещо ще ти даде втори шанс да се спасиш и да върнеш живота си в правилната посока. Точно такава е историята на Виктор и Беатрис. И това се случва, защото те се срещат в "сърцето на мрака". Всички луди неща, които се случват впоследствие, им помагат да намерят изкупление до степента да получат втори шанс", казва още Оплев.

 

 

 

 

Звездното участие в продукцията включва акторите: Дженифър Бътлър, Арманд Асанте, Изабел Юпер, Терънс Хауърд, Доминик Купър, Колин Фарел, Нуми Рапас, Изабел Хуперт, Франки Джи, Луис Да Силва-младши.

 

 

Режисьор: Нилс Арден Оплев

 

 

Сценарист: Дж. Х. Уаймън

 

 

"Кръв за кръв" тръгва по кинара на 8 март. Разпространява Тандем филм.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV