AXN обяви световната премиера на сериала "Ханибал"

Снимки: ©2013 NBCUniversal Media, LLC / Courtesy Sony Pictures Television

 

Дългоочакваната оригиналната продукция стартира на 8 април (понеделник) от 22:00 ч., по AXN

 

 

От необятното въображение на сценариста Брайън Фулър („Герои”, „С аромат на маргаритки”) и майсторската режисура на Дейвид Слейд („Здрач 3: Затъмнение”, „30 дневна нощ”), "Ханибал" разглежда най-ранните взаимоотношения между емблематичния герой на Томас Харис - психиатърът Ханибал Лектър и талантливият ФБР профайлър Уил Греъм.

 

 

Хю Данси („Крал Артур”, „Блек Хоук”) е в ролята на Уил Греъм – брилянтен профайлър, изпълнен с дълбока емпатия и надарен с уникалната способност да влиза в съзнанието на най-издирваните серийни убийци. Негов шеф и ментор е Джак Крофърд (Лорънс Фишбърн – „Апокалипсис сега”, „Матрицата”, „От местопрестъплението”). Той впряга дарбата на Уил да вижда в сърцето на злото, разпознава и нуждата му от психологическа помощ, след няколко брутални случая, над които работи. В резултат, Уил се оказва под грижите на високо уважавания психиатър д-р Ханибал Лектър (Мадс Микелсен – „Казино Роял”, „Сблъсъкът на Титаните”, „Изгревът на Валхала”).

 

 

Незабелязано за Уил, д-р Лектър проявява особена проницателност към ужасните престъпления и психопатите, които ги извършват. Това, което следва е майсторска игра на два брилянтни ума, на фона на контрастиращите светове на доброто и злото, където границите се размиват, изяществото ражда ужас и нищо не е такова, каквото изглежда!       

 

 

 

 

"Ханибал" е най-новата оригинална продукция на AXN, която приляга идеално на AXN каналите в Азия, Латинска Америка, Бразилия, Централна Европа и Пиринейския полуостров. Сериалът ще бъде излъчен и в каналите на Sony Pictures в Африка и Русия. Като част от световната премиера на  "Ханибал" през април 2013, сериалът ще бъде завъртян в над 80 държави, на повече от 18 езика. Американската премиера е на 4 април по NBC.

 

 

Чети и: Даниел Радклиф с роля във "Франкещайн"

 

 

AXN България стартира излъчването на дългоочакваната оригинална продукция "Ханибал" от 8 април 2013 г., с начален час 22:00 часа. Филмът е продукция на Gaumont International Television и Sony Pictures Television Networks.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV