Оз пристигна в Лондон

 

Пищна премиера  на "Оз: Великият и могъщият" в британската столица

 

 

Докато очакваме Оз в нашата страна, Empire Leicester Square в Лондон оживя с магията на фантастичното приключение "Оз: Великият и могъщият". Ярко жълт килим отведе звездите от филма и гостите на събитието към залата, а пищна растителност и декорации в разкошни цветове пресъздадоха цветния, бляскав свят на Оз.

 

 

В центъра на вниманието, естествено попаднаха трите актриси, които ще видим в ролите на трите вещици Теодора, Глинда и Еванора. Мила Кунис с красива рокля с воали на Alexander McQueen dress, Мишел Уилямс искряща в ярко синя рокля на Burberry и с елегантни обувки на Jimmy Choo и Рейчъл Уайс, доверила се на Michael Kors за своя тоалет и на Tabitha Simmons за обувките. Джеймс Франко, който се превъплъщава в главният персонаж от филма Оскар Дигс, заложи на костюм от Gucci, а актьорът Зак Браф, озвучил летящия Франк,  на Dolce and Gabana.

 

 

 

 

Филмът "Оз: Великият и могъщият" е сред най-очакваните кино продукции тази пролет, чиято премиера у нас е на 8 март в кината на 3D и IMAX 3D. Най-нетърпеливите кино фенове вече може да закупят билети за среднощните премиерни прожекции на 7-ми срещу 8-ми март или за избран от тях ден в премиерната седмица на филма. Първите 500 зрители от цялата страна, закупили билет за "Оз: Великият и могъщият" ще получат подaрък - специален фен постер на филма.

 

 

 

 

Във фантастичната история номинираният за „Оскар” актьор Джеймс Франко влиза в  ролята на Оскар Дигс - незначителен цирков фокусник със съмнителен  морал, който е запратен от прашния Канзас във вълнуващата страна Оз. Той си мисли, че е ударил джакпота и че славата и богатството вече са му в джоба, но всичко това е преди да срещне трите вещици - Теодора (Мила Кунис), Еванора (Рейчъл Уайс) и Глинда (Мишел Уилямс), които не са убедени, че той е великият магьосник, когото всички са очаквали.

 

 

Чети и: AXN обяви световната премиера на сериала "Ханибал"

 

 

Въвлечен по неволя в епичните проблеми, пред които са изправени страната Оз и обитателите й, Оскар трябва да установи кой е добър и кой лош преди да е станало късно. Като пуска в ход своите фокуснически умения, чрез илюзия, находчивост и дори мъничко магия, Оскар се преобразява не само във великия и могъщ Магьосник от Оз, но и в по-добър човек.

 

 

"Оз: Великият и могъщият" излиза на голям екран в 3D и IMAX 3D на 8 март 2013 г., когато ще могат да го гледат и българските зрители.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV