"Имало едно време" сезон 2 по FOX Life

 

Всеки понеделник от 21:55 часа

 

 

Майсторите разказвачи Едуард Китсис и Адам Хоровиц („Изгубени”, „Трон: Заветът”) отново ни канят в Сторибрук, Мейн. За истински запалените по сериала, facebook страницата на FOX Life Bulgaria предлага на феновете интригуваща и магична игра.

 

 

Първият сезон изпрати зрителите в Страната на приказките, където злата кралица Реджина изрича заклинание, което сковава приказните герои, спира времето и ги запраща в съвременния свят. Макар и живи, те не помнят своето предишно аз и цели двадесет и осем години  живеят като насън, без да остаряват. В един прекрасен момент пристига Ема Суон, която от случайна, става ключова фигура.

 

 

Ема не знае, че е дъщеря на Снежанка и Чаровния принц, които още като бебе са я пратили от приказната страна в нашия свят, за да я спасят от черната магия. Ема далеч не живее като в приказките. Срещата с десетгодишния й син Хенри отключва любопитството й и двамата се впускат в търсене на истината за приказните герои. Нищо не е такова, каквото изглежда.

 

 

 

 

А какво ще се случи във втория сезон? Всеки от приказните герои е изправен пред нови предизвикателства, след като магията бива развалена и те си спомнят кои са. Магията има своето място в приказките, но какво се случва, когато попадне в нашия свят? Сега героите трябва да се справят освен с всичко друго и с магията, докато търсят начин да се върнат у дома. Зрителите ще останат впечатлени от новите образи, старите познанства и от неочакваните обрати.

 

 

Чети и: Нов постер за "Игрите на глада: Възпламеняваме"

 

 

В „Имало едно време” участват Джинифър Гудуин в ролята на Снежанка / Мери Маргарет, Дженифър Морисън в ролята на Ема Суон, Лана Парила в ролята на Злата кралица/Реджина, Джош Далас в ролята на Чаровния принц/ Дейвид, Емили де Равин в ролята на Бел, Джаред Гилмор в ролята на Хенри Милс, Меган Ори в ролята на Червената шапчица/ Руби и Робърт Карлайл в ролята на Румпелщилцхен/ мистър Голд.

 

 

Едуард Китсис и Адам Хоровиц са създатели и изпълнителни продуценти на сериала. Стив Пърлман също е изпълнителен продуцент. Сериалът е на „Ей Би Си Студиос”.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV