Екстремно с "Дивата муха"

 

Ново предаване по bTV Action

 

 

От 10 март по bTV Action започва излъчването на "Дивата муха" - първото по рода си предаване в българския ефир, изцяло посветено на екстремни спортове и на хората, които ги практикуват.

 

 

Всяка неделя от 21.00 до 22.00 часа в двата последователни епизода на предаването, зрителите на bTV Action ще се запознават както с атрактивен и нетрадиционен спорт и с общността, която се занимава с него. Водещият Оги Начев ще показва местата, на които се упражнява даденият спорт, подходящата екипировка и кратко видео с информация за него, което ще включва най-големите постижения у нас и в чужбина. Феновете на екстремното и екшъна ще имат възможността да се запознаят с главните герои на шоуто и да разберат откъде се е зародила страстта им към спорта, с какво се занимават през свободното си време, как се забавляват и какво ги вълнува.

 

 

Оги Начев е водещ на предаването. Известен е като авантюристична личност и има дългогодишен опит в екстремните спортове. Освен че ще бъде медиатор между спортистите и зрителите, той ще бъде готов да се впусне в нови, различни предизвикателства.

 

 

Чети и: Нов постер за "Игрите на глада: Възпламеняваме"

 

 

Най-забавната част от предаването ще показва първите стъпки на водещия в даден спорт. Той, разбира се, няма да се справя блестящо, но основната му задача ще бъде да споделя своите впечатления от преживяното. Зрителите ще имат възможността да изпращат и свои „домашни” клипове от опита си с екстремните дисциплини, които по-късно ще могат да участват в класация за най-добър клип.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV