Гибона превзема Къртицата

 

Поредната голяма звезда прие предизвикателството

 

 

Божидар Искренов - Гибона прие предизвикателството на "Къртицата". Бившият национал и играч на Левски е един от най-големите таланти в родния футбол за всички времена. Има в актива си над 300 мача и над 60 гола в професионалните турнири на България и Европа.

 

 

„Да участвам в това изключително шоу ще ме държи във форма и със сигурност ще покачи адреналина”, призна Гибона, познат с прозвището си „радостта на народа". По-малко от месец остава на звездите Азис, Николета Лозанова, Деян Донков, Деян Неделчев-Икебаната и присъединилият се Божидар Искренов-Гибона до влизането им в "Къртицата". Изненадите за зрителите и участниците тепърва предстоят.

 

 

В България пристигна италиански екип от консултанти, които ще помагат при изграждането на базите и съоръженията, необходими за различните предизвикателства, на които "Къртицата" ще подложи участниците.

 

 

В продължение на 12 седмици най-големите звезди на България ще живеят заедно с редови граждани на републиката, като участници в най-мащабното приключенско риалити в България. Всички те ще се изправят срещу редица физически и психически изпитания, за да спечелят пари за групата. Но, разбира се, има и уловка: един от участниците в групата е предател, който саботира останалите и така трупа свой собствен бюджет: той е Къртицата.

 

 

Зрителите също ще бъдат част шоуто – всяка седмица те ще номинират този, когото подозират, че е Къртицата. Групата също ще дава своята номинация за най-подозиран участник. Така двамата заподозрени се изправят на тест, свързан със самоличността на Къртицата. След всички седмични игри, изпитания и тестове, накрая един от групата ще спечели натрупания джакпот и самоличността на Къртицата ще бъде разкрита.

 

 

Чети и: Черни операции

 

 

На финала един от зрителите също може да спечели джакпота, натрупан от "Къртицата". Разкриването на самоличността на Къртицата не е лесна, но не е и невъзможна задача.

 

 

В "Къртицата" нищо не е такова, каквото изглежда!

 

 

Кой ще спечели четвърт милион лева? Гледай "Къртицата" от 26 март по TV7!

 

 

Хресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV