Албена Михова ще се преобрази в цветнокож

 

"Като две капки вода" срартира на 13-и март от 20.00 часа

 

 

Виждали сме Албена Михова в какви ли не превъплъщения – като Фрида от АББА, като ромка и като куп други образи. За първи път обаче в шоуто "Като две капки вода" ще може да я видим като истински тъмнокож изпълнител.

 

 

Специално за шоуто, актрисата с множество лица се сдоби с уголемени устни и ноздри, като прекара повече от 3 часа в ръцете на професионални гримьори и стилисти. „Влизала съм в какви ли не образи. Случвало ми се е да присъствам на родителска среща със сценичен грим и дори синът ми не е можел да ме познае”, споделя с усмивка Албена Михова.

 

 

В момента текат интензивни проби с всеки един от участниците – освен че имат гипсови отливки на лицето си, всички те минават и през множество проби с грима и визията. Целта е екипът от гримьори да има готовност за всякакви предизвикателства, пред които шоуто ще ги изправи. И докато Албена Михова се превъплъти като чернокожа, други двама от участниците експериментираха с образите на източноазиатски изпълнител, а друг – като звезда от противоположния пол.

 

 

Чети и: Keri Russell отива при маймуните

 

 

Като какви обаче ще ги видим в първия лайф на шоуто, все още остава в тайна – до следващата сряда, 13 март, когато ще станем свидетели на първите им превъплъщения.

 

 

„Като две капки вода” – от 13 март, 20.00 ч. по Нова ТВ

 

 

Хресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV