"На светло с Люба Кулезич" започва тази неделя

 

Първият епизод на предаването ни среща Николай Младенов, Мая Манолова  и Волен Сидеров 

 

 

Най-новият проект на Нова ТВ – предаването "На светло с Люба Кулезич", дебютира в ефира на медията тази неделя (10 март), с мозайка от най-актуалните имена и акценти на седмицата. Сред първите гости на топжурналиста Люба Кулезич са Николай Младенов, Мая Манолова и Волен Сидеров, а акцент на екрана ще бъдат най-горещите теми, акценти и събития от страната –   на светло, в откровени разговори с  главните заподозрени.

 

 

Точно в 09.00 часа сутринта във втория ден от уикенда водещата ще се срещне с министъра на външните работи в оставка –  Николай Младенов, в ексклузивно интервю за капаните на международното положение и живите рани на властта.

 

 

Острието на БСП – Мая Манолова, също ще прекрачи  новото студио на предаването, а с нея Люба Кулезич ще обсъди кризисната ситуация в страната и новите партийни конфигурации.

 

 

Тази неделя на горещия стол сяда и Волен Сидеров, на кастинг за месия и в разговор за национализация, реставрация и мобилизация във врящия държавен казан. Отговор на въпроса "Кой ще вдигне властта от земята?" ще даде началникът на политическия кабинет на Борисов в оставка Румяна Бъчварова и политическата легенда Евгений Бакърджиев.

 

 

Чети и: Албена Михова ще се преобрази в цветнокож

 

 

Още един неочакван гост ще има своята изява в дебютния епизод на "На светло с Люба Кулезич"  тази неделя – вътрешният глас на самата Люба Кулезич . Кой е той обаче и какви ще бъдат неговите провокации към гостите в  студиото, зрителите ще разберат точно в 9.00 часа по Нова ТВ.

 

 

"На светло с Люба Кулезич" – от 10 март, всяка неделя от 09.00 до 11.00 ч. по Нова ТВ. 

 

 

Хресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV