Финален трейлър на "Железният човек 3"

 

Филмът излиза у нас на 3D и IMAX3D в кината у нас на 26 април

 

 

С излизането на новия, финален трейлър на "Железният човек 3" създателите на филма разкриха още подробности за сюжета и героите в третата част на една от най-успешните продукции от Вселената на Marvel. "Железният човек 3" е не само кулминация на предишните два филма за Тони Старк, но и продължeние на историята на героя, която видяхме в „Отмъстителите“, разказва продуцентът Кевин Фейдж.

 

 

"Това, което го прави изключително вънуващ проект за нас е, че всъщност е продължение на два различни филма". Във Вселената на Marvel всяко събитие, което се случва на героите в един филм, влие директно и предизвиква последствия в историите им и в другите филмови поредици на студиото.

 

 

 

 

Макар премеждията от „Омъстителите“ да са вече зад гърба му, Тони Старк все още се опитва да се възстанови и да върне баланса в личния си живот. Точно това емоционално състояние на героя, който в „Отмъстителите“ жертва себе си и премина през портал към друг свят, за да спаси Земята, вдъхновява създателите на "Железният човек 3" да погледнат към идеята какъв би бил Тони Старк без своите пари и изобретения. Да се върнат  към началото и да принудят героя да намери начин наново да се превърне в супергерой.

 

 

Избирайки две от най-интересните линии от Вселената на Marvel, създателите на "Железният човек 3" решават да сблъскат Старк с един от най-популярните злодеи в света на супер героите – Мандарина (Бен Кингсли), и да поставят под съмнение  свръхсилите на Старк чрез революционния биологичен вирус „Екстремис“, разработен от учените Олдрич Килиан (Гай Пиърс) и Мая Хенсън (Ребека Хол).

 

 

 

 

Въпреки че в "Железният човек 3" светът все така обича Тони Старк, той още води вътрешна борба, за да определи къде свършва Железният човек и започва собственият му живот. Бронята заема толкова съществена част от съществуването му, че започва да влияе на всеки аспект от живота му, включително на взаимоотношенията с най-близките му и доверени хора - любимата му Пепър Потс, полковник Родни и бодигарда му Хепи Хоган (Джон Фавро).

 

 

Чети и: Трейлър: Прощалният ергенски запой

 

 

Изправен срещу враг с безгранична власт, Старк е принуден да оцелява, като може да разчита единствено на своята изобретателност и инстинкти, за да спаси и защити най-важното в живота си. Да открие отговора на въпроса, който отдавна го измъчва - дали човекът прави бронята или бронята прави човека?

 


"Железният човек 3" ще излезе на 3D и IMAX3D в кината у нас на 26 април 2013 година.

 

 

Хресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV