Отборите в "Гласът на Бълагрария" са почти пълни

 

Ще има ли Миро втори бал?

 

 

Точно месец след старта на "Гласът на България" музикалното шоу ще разкрие пред зрителите още непознати досега прекрасни и емблематични гласове.

 

 

В понеделник, от 21:00 часа по bTV четиримата треньори ще поканят в отборите си нови седем участника, достойни да се борят за мечтаната титла. С това свободните места за участие във формата стават много малко.

 

 

 

 

Напрежението расте, всяко решение на менторите става все по-трудно и придобива все по-голяма стойност. В епизода утре зрителите ще станетеат свидетели на фолклорно изпълнение, за което Вики ще обобщи: „В такива мигове съм горда, че съм българка и че България има такова богато фолклорно наследство и хора като Вас, които да го изпълняват по този начин!”.

 

 

Чети и: Ема Уотсън – крадла

 

Защо Миро казва, че отборът на Преслава "се очертава като отбора на Добрич" и ще му се наложи ли да спази обещанието си и да стане кавалер на бала на една от кандидатките да влязат в шоуто? Коя е изпълнителката, която се явява в състезанието за втори път и то, защото смята, че изпълнителят, трябва да кара хората да бъдат по-добри чрез музиката си? Всичкоко това ще видите в понеделник, 11 март от 21:00 часа по bTV.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV