Жена се съблече заради "Къртицата"

 

Фенка на Гибона, в отчаян опит да бъде забелязана от продуцентите на шоуто

 

 

Вчера, на футболната среща Ботев – Левски, освен горещите страсти на терена, имаше такива и извън него. Двадесетгодишната Кети Стоева беше избрала нетрадиционен начин да изрази желанието си за участие в най-мащабното приключенско риалити в България – "Къртицата".

 

 

"Въоражена" с трансперант, студентката от Националната художествена академия, беше решила да се съблече, надявайки се така да впечатли продуцентите на предаването. "Знам, че изпуснах кастингите, но по времето, в което се провеждаха, не бях в България и нямаше как да се явя на тях. Освен това, съм голяма фенка на Гибона. След като разбрах, че и той ще участва, вече бях сигурна, че не може предаването да мине без мен", разказва младата дама.

 

 

 

 

За жалост, на близо 20 000 хиляди фена на терена и милионите пред екраните, Кети не успя да свали дрехите си пред трибуните. "Когато тръгнах да се събличам, един полицай ме спря и ме предупреди, че ще ме арестуват за неприлично поведение и ще прекарам 24 часа в ареста“, сподели студентката. Въпреки това, момичето успя да изпълни заканата си и се съблече пред стадиона на Ботев Пловдив, а по време на мача, стоеше на трибуните с трансперант – "Искам в Къртицата".

 

 

Дали това ще впечатли продуцентите и има ли шанс Кети Стоева да влезе в "Къртицата", ще стане ясно в идните седмици.

 

 

Чети и: Отборите в "Гласът на Бълагрария" са почти пълни

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV