Местят "Стани богат" във вторник

 

Световен шампион, наследник на червената номенклатура и вечното дерби Левски – ЦСКА се изправят срещу Ники Кънчев

 

 

От следващата седмица (18 – 24 март) „Стани богат” ще бъде с нов ден на излъчване – свое запазено място в ефира на Нова ТВ предаването ще има всеки вторник от 20.00 ч. Така от 19 март зрителите ще продължат да следят играта на едни от най-необичайните тандеми.

 

 

Сред двойките, които ще седнат на стола на богатството, ще бъдат както хора, които нямат нищо общо помежду си, така и такива, между които има някаква приемственост.

 

 

Срещу водещия Ники Кънчев ще застанат световен шампион и треньор на шампиони, рап изпълнител и политик, чийто коренно различни позиции стигнаха дори до СЕМ и прокуратурата. В студиото на „Стани богат” ще се пренесе и вечното дерби между Левски и ЦСКА. И още – ще видим как в един отбор ще попаднат известна поп фолк изпълнителка и актьор с буен нрав, децата на съвременен политик и някогашния социалистически елит, както и телевизионни водещи с обща история...

 

 

Играта на всички тях ще бъде в името на една благородна кауза – програмата „Стани шампион” и децата спортни таланти в неравностойно положение.

 

 

„Стани богат” – от 19 март, всеки вторник, от 20.00 ч. по Нова ТВ, както и в безплатната онлайн платформа NovaPlay.

 

 

Чети и: Жена се съблече заради "Къртицата"

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV