"Свалки в облаците" с рекорд в Испания

 

У нас филма тръгва на 5 април

 

 

За първия си уикенд новият филм на Педро Алмодовар "Свалки в облаците" резализира бокс офис от 1 870 000 евро с 297 копия, заемайки второ място след "Оз:Великият и могъщият", който достигна бокс офис от 1 992 000 евро с 397 копия.

 

 

По гледаемост на копие "Свалки в облаците" безапелационно заема първото място в бокс офиса на Испания със среден приход от 6361.00 евро на екран, оставяйки Оз далеч след себе си със среден приход от 5312.00 евро на екран. Към това трябва да се отчете и по-ниската цена на билета за "Свалки в облаците" в сравнение с по-високата цена за Оз, който е на 3D.

 

 

 

 

Това е най-силната премиера на филм на Педро Алмодовар! За сравнение, резултатите са по-високи от премиерите на „Завръщане” (Volver) с 8%, 53% повече от „Кожата в която живея”(La piel que habito), 55% над „Лошо възпитание” (La mala educacion) и 87% над „Говори с нея”( Hable con ella).

 

 

 

 

У нас филмът тръгва на 5 април, веднага след премиерите във Франция и Унгария и далеч преди премиерата в държави като САЩ, Великобритания или Германия. Разпространител за България е Про Филмс.

 

 

Чети и: Мач изпревари семейство Дикови

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV