Джак: Убиецът на великани

 

Премиера за България на 22 март

 

 

Една война от преди хиляда години е разпалена отново, когато млад ратай неблагоразумно отваря портал между нашия свят и този на страховити великани. Отприщени на свобода на земята за първи път от векове, отдавна прокудените гиганти се втурват да завладеят територията, която са загубили.

 

 

Това принуждава младия Джак (Никълъс Холт) да се включи в битката на живота си, за да да ги спре. Борейки се за царството, народа си и любовта на една смела принцеса, той се изправя лице в лице с неудържими воини, които е смятал, че съществуват само в легендите ... и получава шанс сам да се превърне в легенда.

 

 

 

 

Талантливият кинотворец Брайън Сингър е режисьор на 3D екшън приключението "Джак: Убиецът на великани" с участието на Никълъс Холт като Джак. Във филма участват също Елинор Томлинсън в ролята на принцеса Изабел, Стенли Тучи е измамният Родерик; Иън Макшейн е крал Брамуел и баща на Изабел, Бил Най е генерал Фалън - свирепия двуглав водач на гигантската армия, а Юън Макгрегър е верният рицар Елмонт.

 

 

Чети и: "Свалки в облаците" с рекорд в Испания

 

 

Автори на сценария са Дарън Лемке, Кристофър МакКуари и Дан Стъдни, по сюжет на Дарън Лемке и Дейвид Добкин. Филмът е продуциран от Нийл Х. Мориц, Дейвид Добкин, Брайън Сингър, Патрик Маккормик и Ори Мармур. Изпълнителни продуценти са Томас Тъл, Джон Яшни, Алекс Гарсия, Тоби Емерих, Ричард Бренер, Майкъл Диско и Джон Рикард. Оператор е Нютон Томас Сигъл, художника Гавин Буке, монтажистите Джон Отман и Боб Дъксей и дизайнера на костюми Джоана Джонстън.

 

 

Музиката е на композитора Джон Отман.

 

 

 

 

Ето какво казваза продукцията изпълнителят на главната роля Никълъс Холт: "Този филм е бягство от реалността. Той е семейно забавление, на което зрителите ще се смеят и ще преживеят изключително зрелищно приключение, изпълнено с много фантазия и романтика."

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV