Мика Стоичкова записва с Криско?

 

Чаровницата гостува в Close UP

 

 

Мика Стоичкова се разкрива в риалити шоуто Close Up по телевизия The Voice. Всички, които я познават, я определят като много позитивна и готина. Въпреки че е дъщеря на Христо Стоичков, тя е изключително земна и търси начин да докаже способностите си сама, без помощта на известния си родител. В това ще се уверят и зрителите.

 

 

Пред камерата Мика разказва за бъдещите си планове, с какво и как ще се занимава, и дали всичко това е свързано с медията, за която работи в момента.

 

 

Ще надникнем в дома ѝ, ще разгледаме гардероба ѝ... Ще чуем какво мислят за нея най-близките ѝ приятелки, една от които е Марчела (половинката на Любен Дилов-син). Ще я придружим на прослушване, заедно с Криско, и ще се опитаме да разберем дали Мика ще участва в новото парче на рапъра.

 

 

Чети и: Жена се съблече заради "Къртицата"

 

 

"Смятам, че в "Close Up" се показах такава каквато съм – 100 процента истинска и земна" - сподели Мика след записите на риалити шоуто. "Беше ми изключително интересно да прекарам един мой ден със Сантра и Мако. По никакъв начин не съм се чувствала напрегната с тях. Уникални професионалисти са. Освен това съм голяма фенка на телевизия The Voice – постоянно си я пускам, докато сам си вкъщи", каза още дъщерята на Стоичков.

 

 

Риалити шоуто по The Voice гледайте на 16 март, събота, 19:00 ч., 17 март, неделя, 14:00 ч., и на 26 март, вторник, 22:00 ч.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV